Ιδιοκτήτης Ουόριορς: «Σωστό που έφυγε ο Ντουράντ»
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Γκόλντεν Στέιτ, Τζο Λακόμπ, τόνισε ότι από την στιγμή που δεν ένιωθε καλά ο KD, δεν γινόταν να μείνει στους Πολεμιστές.
Στο Γκόλντεν Στέιτ έζησε μεγάλες στιγμές γιατί κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και αναδείχθηκε ισάριθμες φορές MVP των τελικών.
Ο Κέβιν Ντουράντ πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό των Ουόριορς και βρίσκεται στους Νετς, με την υπόθεσή του προηγούμενο καλοκαίρι να είναι σίριαλ γιατί δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο.
Για την απόφαση του KD να φύγει από τους Πολεμιστές, μίλησε στο Athletic και ο ιδιοκτήτης του Γκόλντεν Στέιτ, Τζο Λακόμπ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι ορθώς έφυγε από την ομάδα αφού δεν αισθανόταν καλά πλέον.
«Παράξενο που το λέω, αλλά ίσως να ήταν σωστό που έφυγε από εμάς και τη στιγμή που έγινε αυτό. Για τον Ντουράντ ήταν σίγουρα σωστό. Εύχομαι να έχει καλή καριέρα στη συνέχεια και να είναι χαρούμενος.
Πίστευε πως δεν έπρεπε να συνεχίσει στους Ουόριορς. Δεν ένιωθε άνετα εδώ. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε. Δεν ξέρω γιατί ήθελε να φύγει», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των Ουόριορς.
- Νέοι δασμοί των ΗΠΑ κατά της Ευρώπης για την Γροιλανδία, αλλά… διαφορετικοί
- Κοπεγχάγη – Νάπολι 1-1: Σε λεπτή βαθμολογική ισορροπία με τον Ολυμπιακό
- Ίντερ – Άρσεναλ 1-3: Ασταμάτητοι οι Κανονιέρηδες, έκαναν το 7Χ7!
- Σπόρτινγκ-Παρί 2-1: Ασταμάτητος και τρομερός Λουίς Σουάρες, εκτοξεύτηκαν 6οι οι Πορτογάλοι
- Βιγιαρεάλ – Άγιαξ 1-2: Πήρε το διπλό και έμεινε «ζωντανός»
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (pic)


