Γρηγορίου: «Συμφώνησα σε ένα λεπτό με τον Κούγια»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου εξήγησε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λάρισα.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας και τη νέα περίοδο και δήλωσε ότι δεν δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί την πρόταση του Αλέξη Κούγια για να ανανεώσει.
«Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας. Υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι, κανένας δεν εμπλέκεται στα καθήκοντα του άλλου. Όταν δύο άνθρωποι συμφωνούν από την αρχή σε κάποιους κανόνες, για τους οποίους γνωρίζουν ότι είναι απαράβατοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όλα θα πάνε καλά στη συνεργασία τους.
Ο Αλέξης Κούγιας είναι από τους προέδρους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Στα 16 χρόνια της ενασχόλησής μου ως προπονητής υπάρχουν πρόεδροι οι οποίοι δεν ξέρουν το μέγεθος του ποδοσφαίρου που ξέρει ο Κούγιας και παρ’ όλα αυτά προσπαθούν να έχουν περισσότερη άποψη από αυτόν.
Έχουμε οι δυο μας μια άριστη σχέση και συνεργασία», δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis».
Κατόπιν, ο Γρηγορίου σχολίασε: «Δεν μας πήρε πάνω από ένα λεπτό για να συμφωνήσουμε και, μάλιστα, με καλύτερους όρους από ότι είχαμε ως τώρα. Γνωρίζει το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται, καταλαβαίνει πως υπάρχει εξέλιξη από την πρώτη μέρα που είμαστε εδώ.
Και ο ίδιος γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσω μια δουλειά αν δεν βλέπω μέλλον. Ο Κούγιας έχει τη διάθεση να φτιάξει αρκετά πράγματα στη Λάρισα εκτός των όσων ήδη πέτυχε, όπως με το γήπεδο.
Μπήκε σε μια διαδικασία να λύσει το πρόβλημα που υπήρχε ξοδεύοντας πολλά χρήματα, παρ’ ότι το γήπεδο δεν ανήκει στην ιδιοκτησία της ΑΕΛ».
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου

