Με κοροναϊό ο διάσημος ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο
Ο ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ανακοίνωσε την Κυριακή ότι διαγνώστηκε με κοροναϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε.
Ο ισπανός τενόρος Πλάθιντο Ντομίνγκο ανακοίνωσε την Κυριακή ότι διαγνώστηκε με κοροναϊό μετά το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε, αλλά δήλωσε ότι είναι «καλά στην υγεία του».
Σε καραντίνα
«Θεωρώ ότι είναι καθήκον μου να ανακοινώσω πως το τεστ στο οποίο υποβλήθηκα βγήκε θετικό στον Covid-19, που ονομάζεται και κοροναϊός», ανακοίνωσε ο 79χρονος τραγουδιστής της όπερας στη σελίδα του στο Facebook.
Ο ίδιος και η οικογένειά του έχουν τεθεί σε καραντίνα «για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται» και όλοι είναι «καλά», πρόσθεσε.
«Είχα συμπτώματα»
«Είχα συμπτώματα, βήχα και πυρετό, και έτσι αποφάσισα να κάνω το τεστ και το αποτέλεσμα ήταν θετικό», διευκρίνισε.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κατάρ: Σε θέση επιφυλακής οι ΗΠΑ – Τοποθέτησαν πυραύλους σε κινητούς εκτοξευτές
- Serie A: Στο προσκήνιο η επαγγελματική διαιτησία – Πόσα κερδίζουν σήμερα οι ρέφερι
- «Τα λεφτά τον σκότωσαν» – Τι είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του 27χρονου που δολοφονήθηκε στη Νέα Πέραμο
- Θα μπορούσε να είναι ο… Ρόκι Φέρντιναντ – Η πυγμαχία, ο Τζόσουα και… 100 εκατ. λίρες
- Μετανάστευση: Σύγκρουση δύο κόσμων στην Ευρώπη – Οικονομική ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή
- Πανιώνιος – Μπεσίκτας 74-114: Ολοκλήρωσε τα παιχνίδια του στο EuroCup με βαριά ήττα…




