Σε συνέντευξή του σε ρωσικό ΜΜΕ ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη κατάσταση με την πανδημία.
Μια μεγάλη και πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Πέδρο Μαρτίνς στη ρωσική εφημερίδα «Sport-Express».
Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα τονίζοντας πως είναι σε συζητήσεις με τον σύλλογο ενώ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί και για το θέμα με την πανδημία εκφράζοντας τους προβληματισμούς του.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Λίγη ώρα μετά την απόκτηση του Μούσα Σισοκό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα και τον 27χρονο αμυντικό Χάβι Ερνάντεθ, ως δανεικό, με οψιόν αγοράς από τη Λεγανιές.