Με τα δρομολόγια αραιωμένα και το επιβατικό κοινό ελάχιστο, τα μέσα μαζικής μεταφοράς παραμένουν σχεδόν άδεια. Οδηγοί και επιβάτες προσέχουν όσο μπορούν να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας, αλλά φαίνεται ότι οι λιγότερο επιμελείς είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο, οι ηλικιωμένοι.
Σχεδόν άδεια, τα λεωφορεία κάνουν τα δρομολόγιά τους, και ελάχιστοι είναι εκείνοι που τα χρησιμοποιούν, όπως λένε, γιατί δεν έχουν άλλη εναλλακτική.
Στις στάσεις, περιμένουν υπομονετικά ελάχιστοι επιβάτες, με πολύ προσοχή όχι μόνο για τη διάρκεια της μετακίνησής τους αλλά και για το πώς θα φερθούν όταν φτάσουν στον προορισμό τους.
Οι οδηγοί, προσπαθούν να κρατήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.