«Σπάει όλα τα κοντέρ» η Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ φέτος κερδίζει μέχρι στιγμής 2,83 βαθμούς στο πρωτάθλημα, με αυτή την επίδοση να είναι η κορυφαία στην ιστορία της Premier League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του τρεμπλ του 1999, δεν βρίσκεται ούτε καν στη δεκάδα!
27 νίκες σε 29 ματς! Στην Premier League, στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
Αυτή είναι μία επίδοση που χειροκροτούν άπαντες, είτε είναι οπαδοί της Λίβερπουλ, είτε αντίπαλοι.
Και φυσικά το συγκεκριμένο ρεκόρ, κατατάσσει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην κορυφή του μέσου όρου πόντων στην ιστορία της Premier League! 2,83 βαθμούς ανά παιχνίδι κατακτά μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα η… κόκκινη αρμάδα. Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι τη διακοπή λόγω του κοροναϊού. Ερωτηματικό ακόμα αν θα συνεχιστεί η σεζόν.
Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1999, που κατέκτησε το τρεμπλ (Premier League, FA Cup, Champions League), δεν βρίσκεται καν στη δεκάδα, της σχετική λίστας. Καθώς τη σεζόν 1998-99 είχε 2,08 πόντους ανά παιχνίδι στην Premier, έχοντας 22 νίκες, 13 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Πίσω από τη φετινή Λίβερπουλ, είναι η Μάντσεστερ Σίτι του 2017-18 με 2,63 πόντους ανά αγώνα, ενώ ακολουθούν στην πρώτη πεντάδα Μάντσεστερ Σίτι (2018-19), Λίβερπουλ (2018-19) και Τσέλσι (2004-05).
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)
- Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1: Σούπερ Μαυροπάνος «φρέναρε» τους «πολίτες»! (vid)
- Ουντινέζε – Γιουβέντους 0-1: Σε «τροχιά» Champions League η «Γηραία Κυρία»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 15.03.2026]



