
Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός με την Μακάμπι
Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως οι Ερυθρόλευκοι αδικήθηκαν στο παιχνίδι του Τελ Αβίβ, τονίζοντας πως στην φάση του Ουίλμπεκιν, υπήρχε απλό φάουλ από τον Παπανικολάου και ότι δεν έπρεπε να δοθούν τρεις βολές.
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ με 71-70 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν έντονα παράπονα από την διαιτητική τριάδα των Μπελόσεβιτς, Ρίζικ και Βίλιους, ειδικά για τις δύο τελευταίες φάσεις που έκριναν την αναμέτρηση.
Η Ευρωλίγκα πάντως, δύο μέρες μετά, δικαίωσε τους Πειραιώτες, για την φάση του Κώστα Παπανικολάου και το φάουλ στον Ουίλμπεκιν, το οποίοι τον οδήγησε στις βολές, που έστειλαν το ματς στο 68-69 (3/3 προσπάθειες για τον Αμερικανό).
Η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση, που έλεγε ότι το φάουλ έπρεπε να δοθεί χαμηλά και όχι να πάει στην γραμμή της φιλανθρωπίας.
Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο και με 27,9 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Σκότι Ουίλμπεκιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε την κατοχή. Εκανε ντρίπλα προς το αντίπαλο καλάθι, και στα 25 δευτερόλεπτα που απέμεναν στο ρολόι, ο Κώστας Παπανικολάου του Ολυμπιακού, προχώρησε σε παράνομη επαφή. Το φάουλ του Παπανικολάου ήταν σωστό, όμως θα έπρεπε να δοθεί φάουλ χαμηλά, δίνοντας έτσι την κατοχή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από την πλάγια γραμμή. Δεν θα έπρεπε να δοθούν τρεις βολές στον Σκότι Ουίλμπεκιν».
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
- Πάνω από τα 110 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο τις απειλές Τραμπ απέναντι στο Ιράν
- Βινίσιους: «Εμείς οι διάσημοι ποδοσφαιριστές μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον ρατσισμό»
- Αναφορές ότι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ βρίσκεται σε κώμα – Εκατέρωθεν επιθέσεις μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
- The Expla-in Project| Βροχές: Πού χάνεται το νερό στην Ελλάδα;
- Jesse Davis: Ο κορυφαίος σαξοφωνίστας της σύγχρονης τζαζ έρχεται στην Αθήνα



