Ο Παυλόπουλος αποχαιρετά και δίνει παράσημα
Άρχισε τα αποχαιρετιστήρια γεύματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, αφού σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου, λήγει η θητεία του, αναφέρει ο βηματοδότης.
Άρχισε τα αποχαιρετιστήρια γεύματα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, αφού σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου, λήγει η θητεία του, αναφέρει ο βηματοδότης.
Έτσι την Πέμπτη «προσκάλεσε στο Προεδρικό Μέγαρο την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ένα γεύμα που διοργάνωσε ο διευθυντής του στρατιωτικού του γραφείου, αντιπτέραρχος Πρεζεράκος.»
Το γεύμα που ετοίμασε ο σεφ Στέφανος του Προεδρικού περιελάβανε μοσχάρι κοκκινιστό, μας ενημερώνει ο βηματοδότης.
Την Παρασκευή τα τελευταία παράσημα
«Την Παρασκευή θα δώσει και τα τελευταία παράσημα ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Θα απονείμει τον Ανώτερο Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικος στον πρύτανη του ΕΚΠΑ Θάνο Δημόπουλο και στον αντιπρόεδρο του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου και πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλίτικου Συμβουλίου Ελλάδος Δαυίδ Σαλτιέλ».
- Με μία ανάρτησή του στο Truth Social, ο Τραμπ έχρισε τον εαυτό του «εν ενεργεία πρόεδρο της Βενεζουέλας»
- To πρώτο εμπορικό κέντρο στον κόσμο μόνο με second hand είδη – Τόνωση τοπικής οικονομίας και περιβαλλοντική συνείδηση
- Κυριάκος Πιερρακάκης: «Στόχος για το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι»
- Ο Μπρούνο Φερνάντες έπεσε θύμα χάκερ – Η προειδοποίηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Τρία νέα μικρά πάρκα στη Θεσσαλονίκη
- Όταν η Αθήνα έγινε παγωμένη πόλη – Ποια ήταν η πιο κρύα μέρα στην ιστορία της πρωτεύουσας



