Η Τσικνοπέμπτη στο υπουργείο Παιδείας
Οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας αποφάσισαν να το τσικνίσουν την Πέμπτη, εν ώρα εργασίας, σε ταβέρνα του Αμαρουσίου
Οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας αποφάσισαν να το τσικνίσουν την Πέμπτη, εν ώρα εργασίας, σε ταβέρνα του Αμαρουσίου, με ζωντανή μουσική παρακαλώ, με μπριζολάκια, πανσέτες, λουκάνικα και άλλα συναφή κοψίδια.
Σχεδίαζαν όμως χωρίς την… Κεραμέως.
Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», η υπουργός τούς έκοψε την όρεξη, χαλώντας τα σχέδια των γλεντζέδων υπαλλήλων που είχαν αυτοβούλως αποφασίσει να βάλουν λουκέτο στο υπουργείο από τη 1 το μεσημέρι.
Εστειλαν μάλιστα και ενοχλημένοι στη συνέχεια mail ενημερώνοντας αλλήλους ότι η μη αποδοχή του αιτήματός τους προκάλεσε «ιδιαίτερη εντύπωση, μια και ποτέ στο παρελθόν δεν έχει αρνηθεί άλλη ηγεσία».
Οπως όλα δείχνουν, εκεί στο Μαρούσι, έδρα του Παιδείας, βρήκαν τον δάσκαλό τους…
- Ανακαλεί τα Oreo Cheesecakes ο ΕΦΕΤ – Ο λόγος
- Σάλος στη Γερμανία με τη συμμετοχή μελών του AfD σε γκαλά των «Νέων Ρεπουμπλικάνων» στη Νέα Υόρκη
- Ομόνοια: Αποθήκη γεμάτη κλεμμένες ταυτότητες – 419 κλεμμένα έγγραφα και 14 κινητά
- Έλον Μασκ και Τζεφ Μπέζος σχεδιάζουν data center σε τροχιά
- Πηγές ΝΔ: Ο Μανόλη Χνάρης «αδειάζει» το ΠΑΣΟΚ – «Καταρρίφθηκε εκ των έσω το βασικό αφήγημα»
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα


