
Τεράστιο διπλό πρόκρισης για τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησαν με 3-1 σετ της Μπεκεσάμπα και έκαναν... άλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Challenge Cup.
Ο Ολυμπιακός έκανε βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Challenge Cup στην Ουγγαρία, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ της Μπεσκεσάμπα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.
Για να πάρει την πρόκριση στην τετράδα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κατακτήσει δύο σετ στον επαναληπτικό (3 Μαρτίου) στο κλειστό του Ρέντη.
Κορυφαία για την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν η Σάσκια Χίπε, η οποία σημείωσε 26 πόντους με 4 μπλοκ και έναν άσο. Ακολούθησαν η Κατερίνα Ζακχαίου με 15 πόντους και η Άνα Ζιβογίνοβιτς με 15 πόντους πεπίσης και 4 μπλοκ.
Εφόσον ο Ολυμπιακός προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τη νικήτρια του ζευγαριού Άαχεν – Μπεζιέ.
Τα σετ: 26-24, 23-25, 29-25, 23-25
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- Προς το χειρότερο οι προβλέψεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα – Ψαλίδι σε ανάπτυξη, άνοδος του πληθωρισμού
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
- Απίθανη ομιλία του προπονητή της Σεβίλλης: «Θέλω να σας σκοτώσω όλους!» (vid)
- Κερατσίνι: Οροφές που στάζουν στο 7ο νηπιαγωγείο – Φόβους για την ασφάλεια των παιδιών τους εκφράζουν οι γονείς




