Ο Αχιλλέας, ο γιος του Πηλέα, και ο Θεοδωρικάκος
Ο... πατέρας της νίκης
Αποκάλεσαν τον Τάκη Θεοδωρικάκο «ο πατέρας της νίκης της ΝΔ» ή «ο άνθρωπος που οδήγησε τη ΝΔ να γίνει κυβέρνηση», τον κέρασαν χαλβά Φαρσάλων, του χάρισαν και ένα βαρύ (προσοχή βαρύ, από μασίφ και όχι βαρύτιμο) άγαλμα του Αχιλλέα, του γιου του Πηλέα και εγγονού του Αιακού, ο οποίος, ως γνωστόν, ήταν ο μεγαλύτερος και ο κεντρικός αλλά και ο γενναιότερος ήρωας της Ιλιάδας του Ομήρου.
Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι ο ομηρικός ήρωας Αχιλλέας κατάγεται από τα Φάρσαλα, ασχέτως εάν τον διεκδικεί και ο Δομοκός Φθιώτιδος. Και όλα αυτά επειδή ο υπουργός Εσωτερικών πήγε στα Φάρσαλα και στον Τύρναβο για περιοδεία και για να κόψει βασιλόπιτες, και όχι μόνον.
Εξέτασε με μεγάλη προσοχή το υδατικό πρόβλημα των Φαρσάλων και πρόκειται να εισηγηθεί λύσεις. Πιθανόν να μην το γνωρίζετε, όπως μου είπαν, αλλά στα Φάρσαλα πίνουν οι περισσότεροι νερό μόνον… εμφιαλωμένο.
Πηγή: Βηματοδότης
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – «Θα απαντήσουμε»
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη
- ΚΚΕ: Οι αγρότες έχουν μαζί τους το δίκιο και την αλληλεγγύη του λαού
- Η διαμάχη για την περιουσία της Μπριζίτ Μπαρντό – Ο γιος της διεκδικεί 65 εκατ. ευρώ από την Animal Foundation
- Χαμάς: Επιβεβαίωσε τον θάνατο των Αμπού Ομπέιντα, Μοχάμεντ Σινουάρ και άλλων στελεχών της




