
«Κλείδωσε» η ημερομηνία για τη συνάντηση της κυβέρνησης με FIFA και UEFA
Στις 25 Φεβρουαρίου θα γίνει η συνάντηση τη κυβέρνησης και θα πέσουν οι υπογραφές για το ποδοσφαιρικό Μνημόνιο με την έλευση στην Αθήνα του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και του αντιπρόεδρου της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ
Ορίστηκε η ημερομηνία για τη συνάντηση της ελληνικής κυβέρνησης με τις FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις υπογραφές του Μνημονίου. Η μέρα λοιπόν που αναμένεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ είναι η 25η Φεβρουαρίου, όπου και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η συνάντηση των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φλεβάρη.
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και ο πρόεδρός της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα δώσει ο ίδιος το παρών, ενώ στην πρωτεύουσα θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όπως αποφασίστηκε μετά τις συναντήσεις μαζί τους του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, στην Ελβετία.
Η FIFA και η UEFA θα δώσουν τεχνική βοήθεια στη χώρα μας για κρίσιμα ζητήματα και το πλάνο είναι να υπάρξει και μια νέα διοίκηση στην ΕΠΟ μετά το καλοκαίρι, η οποία θα είναι κοινής αποδοχής, ώστε να γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός.
Η ελληνική πλευρά ακόμη δεσμεύτηκε γι’ αυτό και έχει προειδοποιήσει ότι θα υπάρξει αποβολή των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα υπογραφούν στο ποδοσφαιρικό Μνημόνιο.
- Βολιβία: Δικαστήριο κλήτευσε τον πρώην πρόεδρο Μοράλες σε δίκη κατηγορούμενος για εμπορία ανήλικης
- Τα Στενά του Ορμούζ είναι «εξίσου πολύτιμα με την ατομική βόμβα», λέει σύμβουλος του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία


