
Χαραλαμπόπουλος, Μιλουτίνοφ και Βεζένκοβ είδαν Ιωνικός-Άρης
Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο «Σοφία Μπεφόν» για την 17η αγωνιστική της Basket League.
Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Μπασκόνια την Πέμπτη στο ΣΕΦ, αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες δεν βρίσκουν χρόνο για να…ξεδώσουν λιγάκι. Με μπάσκετ βέβαια.
Οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Σάσα Βεζένκοφ, παρακολούθησαν από κοντά την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Άρη στο Σοφία Μπεφόν για την 17η αγωνιστική της Basket League.
Οι τρεις τους είδαν την προσπάθεια των δύο ομάδων σε ένα πολύ σημαντικό ματς για το μέλλον τους στην κατηγορία.
Εξάλλου ο Χαραλαμπόπουλος, ξεκίνησε την σεζόν στην ομάδα του Ιωνικού και διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσης με τους Νικαιώτες.
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου
- Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές κατά της Ζωής και του Νίκου Κωνσταντόπουλου
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- HELLO! – Έρχεται την Τετάρτη με μια σπάνια συνέντευξη της Μιμής Ντενίση
- Ιταλία: Αναστέλλει την αμυντική συμφωνία με το Ισραήλ



