
Χωρίς Τσιλούλη η αποστολή του Πανιωνίου για Αστέρα
Ο Νίκι Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου για το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας μοναδικό απόντα τον Σωτήρη Τσιλούλη που υπέστη διάστρεμμα.
Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική της Super League 1, με τον Σωτήρη Τσιλούλη να παθαίνει διάστρεμμα, χάνοντας το ματς με τους «κυανέρυθρους».
Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Νίκι Παπαβασιλείου, δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του τους μακροχρόνια απόντες Μαξίμοβιτς, Αρτσε, με την αποστολή του να απαρτίζεται από τους εξής:
Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κιάκος, Μασούρας, Κόρμπος, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Αραμπούλι, Δούμτσιος.
- ΒΗΜΑ: Κυκλοφορεί το Μ. Σάββατο μαζί με τη νέα σειρά του Αρκά
- Πειραιάς: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε 2χρονο κοριτσάκι στο κεφάλι
- Τζέι Ντι Βανς: Έφτασε στη Βουδαπέστη και ξεκινά προεκλογικό αγώνα για τον Όρμπαν
- Πρωταθλητές NCAA οι Μίσιγκαν Γούλβερινς (vids)
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν άλλους για να αδειάζουν λογαριασμούς – Τους «έκαψε» η παρατηρητικότητα ενός υπαλλήλου
- Ξεκίνησε η καταβολή του Μεταφορικού Ισοδύναμου στους νησιώτες



