ΟΦΗ: Με αρκετές αλλαγές στην Τούμπα
Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ, καθώς αρκετοί βασικοί έμειναν εκτός αποστολής.
Χωρίς αρκετούς βασικούς θα παραταχθεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο ΟΦΗ, στο ματς – ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συγκεκριμένα ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, άφησε εκτός αποστολής τους Σωτηρίου, Νέιρα, Σεμέντο και Φιγκεϊρέντο για λόγους ξεκούρασης. Επίσης ο Ναμπί έκανε θεραπεία και ατομικό, ενώ ο Τσιλιανίδης ακολούθησε μόνο ατομικό πρόγραμμα.
Ο μοναδικός που επέστρεψε στην αποστολή του ΟΦΗ σε σχέση με το ματς; πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα είναι ο Νίκος Μαρινάκης.
Η 18αδα του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Γιαννούλης, Μαρινάκης, Μπολάκης, Nάστος, Μπράουν, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μάνος, Μεγιάδο, Νοικοκυράκης, Ντίνας, Στάικος, Σουρνάκης, Βαζ, Σόουζα.
- Προσοχή! Απάτη με SMS και emails που χρησιμοποιούν το όνομα του Δήμου Αθηναίων
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατεπείγουσα έρευνα για τον «Φραπέ» – Εντολή για αυτόφωρη διαδικασία αν προκύψει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Δευτέρα το πρωί συνεχίζεται η αγόρευση για την ενοχή των 42 κατηγορουμένων
- «Supergirl»: Κυκλοφόρησε το εκρηκτικό τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με την Μίλι Άλκοκ
- Πέρκινς: «Ο Αντετοκούνμπο είναι δειλός – Να βγει να πει ότι θέλει να αποχωρήσει»
- Αναχωρούν για τα μπλόκα οι αγρότες που απέκλεισαν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης – «Δεν κάνουμε πίσω»

