Ρότζερς: «Ο Μάντισον δεν θα γίνει νέος Μαγκουάιρ»
Ο Μπρένταν Ρότζερς έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που συνδέουν τον Τζέιμς Μάντισον με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός δεν πρόκειται να γίνει ο νέος Μαγκουάιρ.
Ένας από τους πιο ανερχόμενους παίκτες στο Νησί είναι αναμφίβολα ο Τζέιμς Μάντισον, με τον 23χρονο επιτελικό χαφ της Λέστερ, να έχει προσελκύσει τα βλέμματα των… μεγάλων, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί.
Τα νούμερα του Άγγλου μεσοεπιθετικού εντυπωσιάζουν (9 γκολ, 6 ασίστ), με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φημολογείται ότι προσφέρει τον Λίνγκαρντ και 52 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από αυτή τη μεταγραφική περίοδο.
Ο προπονητής των «Αλεπούδων», όμως, Μπρένταν Ρότζερς ήρθε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναφέροντας πως το «μυαλό» της ομάδας δεν πρόκειται να παραχωρηθεί ειδικά τώρα:
Χαρακτηριστικά ο Ουαλός προπονητής ανέφερε: «Δεν υπάρχει ανάγκη για να τον πουλήσουμε. Ο Τζέιμς είναι ένας ταλαντούχος παίκτης και θα βρίσκεται μαζί μας και τον Ιανουάριο και τους επόμενους μήνες.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε να μας βοηθήσει και τα επόμενα χρόνια, οπότε δεν σκοπεύουμε να διαπραγματευτούμε. Ο Μάντισον δεν είναι ίδια περίπτωση με την καλοκαιρινή μετακίνηση του Μαγκουάιρ».
- Βίντεο ντοκουμέντα από την σπείρα που «άνοιγε» σπίτια και οχήματα και έκλεβε με την μέθοδο της απασχόλησης
- Χρήστος Δάντης: Σοβαρό ατύχημα για τον τραγουδιστή που τον οδηγεί εσπεσμένα στο νοσοκομείο
- Σκληρή απάντηση Τσίπρα στον Γιάννη Στουρνάρα – «Μια τρίτη θητεία αξίζει κάθε κόπο…»
- Άσπας: «Δύσκολα τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»
- Σε εξέλιξη έργα διευθέτησης του ρέματος Πικροδάφνης
- Βόλος: Την Τρίτη στον ανακριτή οι 15 συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά

