Η πρωτοχρονιάτικη πόζα της Νοτοπούλου άναψε «φωτιές» στα social media
Με μια εντυπωσιακή φωτογραφία της που ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Νοτοπούλου αποχαιρέτησε το 2019 και καλωσόρισε το 2020
Με μια εντυπωσιακή φωτογραφία της που ανήρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Νοτοπούλου αποχαιρέτησε το 2019 και καλωσόρισε το 2020.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ποζάροντας με την πλάτη στον τοίχο και το ένα χέρι πάνω σε ένα καλοριφέρ, φοράει ένα ζαχαρί φόρεμα και αντίστοιχο χρώμα γόβες.
Η λεζάντα που συνοδεύει το φωτογραφία γράφει: «Φεύγει η χρονιά και μας μένουν τρυφερές αναμνήσεις… μουσικές, στιγμές, συναισθήματα και φίλοι καλοί κ αγαπημένοι, γλυκασμός ψυχής…».
Παρ’όλα αυτά, η φωτογραφία δεν… συγκίνησε ιδιαίτερα τους χρήστες των Social Media, οι οποίοι έσπευσαν να την… τρολάρουν ανελέητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα περισσότερα σχόλια ήταν χιουμοριστικά, δεν έλειψαν και τα πιο σκληρά, ενώ κάποιοι ξεπέρασαν και τα όρια.
- Γρηγορίου: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία – Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»
- Πώς μια παρέα εφήβων δημιούργησε την AI startup του ενός δισ. δολαρίων
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025


