Η Μαρέβα ευχαριστεί την βασίλισσα Ελισάβετ
Η σύζυγος του έλληνα πρωθυπουργού ευχαρίστησε τη βασίλισσα για «ένα υπέροχο βράδυ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της
Όλα τα φώτα έπεσαν την Τρίτη στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, εκεί όπου η βασίλισσα Ελισάβετ υποδέχθηκε τους ηγέτες των χωρών – μελών του ΝΑΤΟ, που βρέθηκαν στο Λονδίνο για την Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας.
Όλοι έβαλαν τα… καλά τους, μεταξύ αυτών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν δίπλα στην βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ μαζί τους βρίσκονταν και ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλντενμπεργκ.
Μια μέρα μετά, λοιπόν, η σύζυγος του έλληνα πρωθυπουργού ευχαρίστησε τη βασίλισσα για «ένα υπέροχο βράδυ στο παλάτι του Μπάκιγχαμ», όπως χαρακτηριστικά έγραψε στην ανάρτησή της.
Δείτε την ανάρτηση
- Σε ποια νησιά μειώνεται από σήμερα ο ΦΠΑ – Η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ
- Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2025 τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ (γράφημα)
- Εκπτώσεις πριν τις… χειμερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε
- Υεμένη: Η Σαουδική Αραβία περιμένει ότι τα ΗΑΕ θα αποσύρουν τη στήριξη στους αυτονομιστές
- Οι μεγάλες εκπλήξεις του 2025: Χρυσός, τεχνολογία και ο… Τραμπ
- Ποιοι θα πάρουν τρία ενοίκια επιστροφή το 2026





