Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάκιγχαμ : Η δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Μπάκιγχαμ : Η δεξίωση της βασίλισσας Ελισάβετ μέσα από τον φωτογραφικό φακό

Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν τους η Βασίλισσα Ελισάβετ Β.

Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τη δεξίωση που παρέθεσε προς τιμήν τους η Βασίλισσα Ελισάβετ Β.

Τραμπ και Μελάνια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια ήταν μεταξύ των πρώτων από τους προσκεκλημένους που έφθασαν στο παλάτι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, καθώς διαδηλωτές διαμαρτύρονταν στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής κατά της συνόδου για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε με εντυπωσιακό κίτρινο μαντό Valentino που συνδύασε με φούξια γόβες, ενώ ο αμερικανός πρόεδρος φορούσε σκούρο σακάκι με μπλε γραβάτα.

Νωρίτερα, το ζευγάρι συναντήθηκε με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα για απογευματινό τσάι στο Clarence House.

 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η δούκισσα της Κορνουάλης έδωσαν επίσης το παρόν στη δεξίωση, ενώ η δούκισσα του Cambridge φωτογραφήθηκε φτάνοντας με το αυτοκίνητο.

Η Κέιτ Μίντλεντον

Η Κέιτ Μίντλεντον επέλεξε πράσινο φόρεμα της Emilia Wickstead για την περίσταση και χτένισε τα μαλλιά της σε στρογγυλές μπούκλες.

Η βασίλισσα, με πράσινο φόρεμα, σμαραγδένιο πράσινο σάλι και μαργαριταρένια κολιέ και σκουλαρίκια χαιρέτησε, αργότερα, δια χειραψίας τους ηγέτες.

Η εμφάνισή της έρχεται λίγες μέρες μετά τη διαδικτυακή φάρσα ομάδας στο WhatsApp που υποστήριξε ότι είχε πεθάνει.

Η σύνοδος του ΝΑΤΟ σηματοδοτεί τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από την ίδρυση της συμμαχίας μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1949.

Μεταξύ των ηγετών που παρευρέθηκαν στη δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ήταν η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι διαδηλωτές

Οι διαδηλωτές προχώρησαν από την πλατεία Τραφάλγκαρ προς το παλάτι του Μπάκιγχαμ με πλακάτ που έγραφαν «Οχι στον Τραμπ, όχι στον πόλεμο» και «Τραμπ κάτω τα χέρια από το NHS».

Ορισμένοι διαδηλωτές εξέφρασαν τους φόβους τους σχετικά με επιπτώσεις μιας μελλοντικής εμπορικής συμφωνίας μεταξύ των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου στο βρετανικό σύστημα υγείας NHS.

Αλλοι, καλούσαν το ΝΑΤΟ και την Τουρκία να σταματήσουν τον «πόλεμό κατά των Κούρδων».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024