
ΠΑΣ Γιάννινα- Απόλλων Πόντου 3-0
Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκμεταλλεύτηκε τη αποβολή του Πουρτουλίδη στο 71' και μέσα σε έξι λεπτά έφτασε στη νίκη με 3-0 εναντίον του Απόλλωνα Πόντου.
Στο ματς που έκλεισε την πέμπτη αγωνιστική της Super Lague 2, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε πιο δύσκολα από ό, τι δείχνει το σκορ με 3-0 τον Απόλλωνα Πόντου και πήγε στο -2 από τον πρωτοπόρο, Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο αντιμετωπίζει στη Ριζούπολη την επόμενη αγωνιστική.
Οι Γιαννιώτες σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στους «Ζωσιμάδες» τη φετινή σεζόν και συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά τους, Πολίτη κρατούσαν μια σημαντική ισοπαλία.
Στο 71ο λεπτό, όμως, ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες, ύστερα από την αποβολή του Πουρτουλίδη και «κατέρρευσαν».
Στο 78′ οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Παμλίδη, με το σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα ο Κριζμάν με σουτ εκτός περιοχής διαμόρφωσαν το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 σημείωσε ο Λεό στο 84ο λεπτό.
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα
- Δίκαιο ή λογοκρισία; Η ακύρωση του Wireless και το μπλόκο στον Κάνιε Γουέστ διχάζουν
- Η ΑΕΚ κοντράρεται με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» για τα προημιτελικά του Europa Conference League
- Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ μπορούν να κάνουν αίτηση τη Μεγάλη Πέμπτη – Πότε ανοίγει για όλους



