Διαγωνισμός ζωγραφικής για μαθητές με ιστορικό περιεχόμενο
Το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιαννη» οργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού, με θέμα τη συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και τη Μάχη των Θερμοπυλών.
Για το σχολικό έτος 2019-2020, το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» οργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού, με θέμα τη συμπλήρωση 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και τη Μάχη των Θερμοπυλών.
Οπως τονίζεται, για τους μαθητές Γυμνασίου οργανώνουμε διαγωνισμό έκθεσης ιδεών με το ίδιο θέμα και για τους μαθητές Λυκείου θα συνδράμουμε στην πραγματοποίηση μαθητικών παραστάσεων της τραγωδίας «Πέρσες»του Αισχύλου.
Θα είναι μια σχολική χρονιά γεμάτη γνώση και ιστορία.
Ο περυσινός διαγωνισμός που οργάνωσε το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» είχε θέμα: «Οι Λαοί και τα Μνημεία τους» και ήταν αφιερωμένος στην Παναγία των Παρισίων, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, με αφορμή την πυρκαγιά που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του.
Όλα τα έργα ήταν πραγματικά ξεχωριστά και όλοι οι μαθητές θα τιμηθούν σε ειδική τελετή που έχει προγραμματιστεί για τις 12 Ιανουαρίου 2019.
- Τιμωρία της UEFA στη Ρεάλ Μαδρίτης για ρατσιστική συμπεριφορά των φιλάθλων της
- ΕΕ: Τηλεδιάσκεψη Φον ντερ Λάιεν και Αντόνιο Κόστα με ηγέτες χωρών της Μέσης Ανατολής την Δευτέρα
- Mετά το βραβείο GLAAD του Heated Rivalry στην Αρχαία Ελλάδα: Ο Μέγας Αλέξανδρος επελαύνει στο Netflix
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Βηρυτό και καταρρέουν πολυκατοικίες
- Ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις στο Youth Pass
- Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πάσπαλι

