
Το λίφτινγκ του Παναθηναϊκού ενάντια στην Παναχαϊκή
Ο Γιώργος Δώνης ψάχνει την κατάλληλη δοσολογία μεταξύ βασικών και αναπληρωματικών, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο.
Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή θα χρησίμευε στον Γιώργο Δώνη για να τεστάρει τους αναπληρωματικούς και τους μικρότερους σε ηλικία.
Όμως, ο φετινός Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να προσεγγίζει κανένα ματς αφ’ υψηλού και με αφέλεια.
Ο Γιώργος Δώνης θα επιλέξει μία ενδιάμεση λύση, ώστε να μην επιβαρύνει μερικούς βασικούς εν όψει της Τούμπας και ταυτόχρονα, να τσεκάρει όσους δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα.
Ο σκοπός είναι να παρουσιαστεί μία λειτουργική ενδεκάδα που θα πάρει σκορ πρόκρισης και να μην μπλέξει στη ρεβάνς.
Διαβάστε περισσότερα εδώ…
- Ποτέ την Τρίτη μετά τις 17:00 – Η συνήθεια του συνιδρυτή της Netflix που «νίκησε» το burnout
- Ωραία η σχέση, αλλά ο χώρος είναι απαραίτητος
- Θα έπρεπε τα έργα της Φρίντα Κάλο να βρίσκονται στο Μεξικό;
- EE: Το μερίδιό της στο παγκόσμιο ΑΕΠ έχει μειωθεί, αλλά οι φτωχοί τα πάνε καλύτερα
- Καναδάς και Ευρωπαϊκή Ένωση: Μια ιδέα που κερδίζει έδαφος
- Ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτή και υπουργού: Εργαλειοποίηση του Συντάγματος ή μεταρρύθμιση ουσίας;






