Κυκλοφόρησε το μικρότερο προφυλακτικό στον κόσμο
Ήταν λοιπόν αναμενόμενο και επόμενο, όπως υπάρχουν προφυλακτικά για XL πέη, να υπάρξουν πλέον και για XS
Η ισότητα και η δικαιοσύνη είναι το παν στη ζωή.
Ήταν λοιπόν αναμενόμενο και επόμενο, όπως υπάρχουν προφυλακτικά για XL πέη, να υπάρξουν πλέον και για XS.
Είναι αλήθεια ότι το προφυλακτικό είναι πάνω από όλα θέμα υγείας και ασφάλειας. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να εφαρμόζει καλά στο πέος ώστε να προστατεύει και τους δύο συντρόφους.
Αν, για παράδειγμα, ένας άνδρας απέχει πολύ από τις διαστάσεις για τις οποίες είναι κατασκευασμένο το «κανονικό» προφυλακτικό του εμπορίου αυτό πρέπει να λυθεί και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεται άβολα να ζητήσει το μέγεθος που του ταιριάζει γιατί με τη ζωή δεν πρέπει να παίρνουμε ρίσκο.
Επομένως αν ένας άνδρας είναι μεγέθους XS τότε ναι, να μη ντραπεί καθόλου να πάει να αγοράσει το προφυλακτικό που λανσάρεται πλέον και δε θα του φεύγει όταν κάνει σεξ επειδή θα του είναι μεγάλο.
Ένα κοινό προφυλακτικό του εμπορίου έχει μάκρος περίπου 18 εκατοστά και πλάτος 3,3 εκατοστά.
Η εταιρία -με το καθόλου τυχαίο όνομα- TheyFit, λανσάρει προφυλακτικά τα οποία ξεκινάνε από 7,8 εκατοστά μήκος και 2,6 πλάτος, ενώ συνυπολόγισε και το λεγόμενο «ονομαστικό» πλάτος το οποίο σημαίνει το πλάτος του προφυλακτικού στο ανοικτό σημείο τοποθέτησής του και είναι πραγματικά σημαντική διάσταση: Στα κανονικά προφυλακτικά λοιπόν το συγκεκριμένο πλάτος είναι από 4,9 έως 5,2 εκατοστά ενώ στα μικρά ξεκινάει από 4,1 εκατοστά.
Έτσι λοιπόν δεν θα έπρεπε να νιώθουν άβολα όσοι πάνε στο στο φαρμακείο ή το περίπτερο και ζητήσουν extra small προφυλακτικά. Άλλωστε ακόμα δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα αν το μέγεθος μετράει.
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ λέει ότι θα συναντήσει τη Ματσάδο την προσεχή εβδομάδα
- Γάζα: 9 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά, σε ισραηλινά πλήγματα
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «εναπόκειται» στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»



