Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα φορές την ημέρα σκέφτονται κατά μέσο όρο οι γυναίκες το σεξ.

Εξάλλου, ποιος είπε ότι οι ερωτικές φαντασιώσεις είναι καθαρά ανδρική υπόθεση;

Ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα ό,τι θέλει: είτε είναι επιτρεπτό είτε ανεπίτρεπτο. Εξάλλου, στον έρωτα όλα επιτρέπονται… Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυναικείες φαντασιώσεις.

Εκτός από τους συνήθεις υπόπτους-τους άντρες- και οι γυναίκες έχουν αρκετά συχνά στο μυαλό τους πικάντικα ερωτικά παιχνίδια.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν Αμερικανοί ερευνητές του πανεπιστημίου του Οχάιο που πραγματοποίησαν έρευνα σε δείγμα 165 γυναικών και 120 αντρών,ηλικίας 18 έως 25 ετών. Κι όμως! Οι γυναίκες σκέφτονται κατά μέσο όρο καθημερινά δέκα φορές το σεξ.

Στο συμπέρασμά τους οι Αμερικανοί επιστήμονες συμπεριέλαβαν ερωτικές εικόνες, καθώς και αναμνήσεις αλλά και άλλα ερεθίσματα.

Το ωραίο φύλο έχει μάλιστα και προτιμήσεις.

– Φαντασιώνεται κυρίως δύο πράγματα: το στοματικό σεξ και το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη.

– Το σεξ με περισσότερους από έναν παρτενέρ: Όλοι το έχουν φαντασιωθεί, λίγοι το έχουν κάνει.

– Να εξουσιάζει έναν άντρα. Σχεδόν κάθε γυναίκα φαντασιώνεται να εξουσιάζει έναν μεγάλο και δυνατό άντρα, ο οποίος να έχει τον τρόπο του μαζί της και να την πάρει με πάθος, όπως ακριβώς έχει φανταστεί εκείνη και όπως εκείνη θέλει. Η ιστορία μπορεί να ξεκινάει από την υποδοχή του άντρα στην πόρτα, μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, και εκείνη να φοράει μόνο το χαμόγελό της. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι θέλει να τον δέσει και αν κάνει να κάνει ότι μαζί του, όπως ακριβώς το θέλει.

– Φαντασιώσεις εξαναγκασμού. Οι φαντασιώσεις εξαναγκασμού αναφέρονται και ως φαντασιώσεις βιασμού από κάποιες γυναίκες. Είναι σίγουρο ότι καμία γυναίκα δεν θέλει να τη βιάσουν, όμως μερικές σεξουαλικές φαντασιώσεις γυναικών περιλαμβάνουν τέτοιες σκέψεις. Κάποιες γυναίκες φαντασιώνονται να τις ρίχνει κάποιος κάτω ή στο κρεβάτι ή να τις σπρώχνει πάνω σε έναν τοίχο και να τις εξαναγκάζει σε σεξουαλική επαφή. Αυτό που τρελαίνει τις γυναίκες σε αυτή τη φαντασίωση είναι η απώλεια ελέγχου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr