Πανιώνιος: Με πολλές απουσίες η αποστολή για Ατρόμητο
Χωρίς τους Κότνικ, Κόρμπο και Άρτσε ανακοινώθηκε η αποστολή του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή (27/10, 17:00).
Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο αύριο Κυριακή (27/10, 17:00) για την 7η αγωνιστική της Super League.
Στην αποστολή των Νεοσμυρνιωτών δεν υπάρχουν τρεις παίκτες που είναι σημαντικοί στα πλάνα του Νίκκι Παπαβασιλείου. Πρόκειται για τους Μάτιτς Κότνικ, Παναγιώτη Κόρμπο και Πέδρο Άρτσε. Στα καλά νέα συγκαταλέγεται ότι ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αποθεραπεύτηκε και επέστρεψε στην αποστολή του Πανιωνίου.
Δείτε αναλυτικά την 19μελή αποστολή του Πανιωνίου:
Νίκας, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Λυμπεράκης, Μασούρας, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Μιλόγεβιτς, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Γρίβας, Δούμτσιος, Αραμπούλι.
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 723 πλαστά 20ευρα και όπλα – Συνελήφθη 21χρονος
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Εργκίν Αταμάν: Ανακοινώσεις από ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για τον θάνατο της μητέρας του (pics)
- Παύλος Ασλανίδης: Εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
- H μητρική της Google δανείζεται με… 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την ΑΙ
- Κολομβία: Τουλάχιστον 22 νεκροί από τις καταρρακτώδεις βροχές – Δραματική η κατάσταση
