
Ολυμπιακός – Ζενίτ : Χαπ in, Βεζένκοφ out
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (18/10) στις 21:30 την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΣΕΦ με τον Κεστούτις Κεμζούρα να μην περιλαμβάνει στη δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων» τον Σάσα Βεζένκοφ. Τη θέση του πήρε ο Ίθαν Χαπ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague, με στόχο να κάνει το 2/2 στο ΣΕΦ (18/10, 21:30).
Ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι του ως πρώτος τεχνικός των Πειραιωτών, άφησε εκτός δωδεκάδας τον Σάσα Βεζένκοφ, παρά το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Ίθαν Χαπ, ο οποίος επέστρεψε στην δωδεκάδα, μετά την απουσία του από το ματς με την Βαλένθια.
Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές, οι Πειραιώτες έχουν παρατάξει τρεις διαφορετικές δωδεκάδες. Στο πρώτο ματς εκτός έμεινε ο Κόνιαρης, έπειτα ο Χαπ και τώρα ήρθε η σειρά του 24χρονου φόργουορντ.
- Σε ποιες άλλες υποθέσεις εμπλέκονται οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία Μοσχούρη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Τελευταίο αντίο στον παπά-Τσάκαλο – Εφερε την ανατροπή με το ξύπνα παπά, ξύπνα λαέ, είπε ο γιος του
- Τα συλλυπητήρια της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Γκιώνη
- ΚΚΕ: Η κυβέρνηση με τη Συνταγματική Αναθεώρηση επιδιώκει να κατοχυρώσει αντιδραστικές τομές
- Γαλλία: Μετά από 22 χρόνια η Ελλάδα επιστρέφει στα διεθνή δημοσιογραφικά φόρα
- Τζίμι Κίμελ – Μελάνια Τραμπ: Η κόντρα δεν λέει να σβήσει

