Ολυμπιακός : Για δεύτερη νίκη κόντρα στη Ζενίτ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζενίτ (21:30) στο ΣΕΦ για την τρίτη αγωνιστική και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις
Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση με τη Βαλένθια στην αποψινή αναμέτρηση με τη Ζενίτ (21:30, Novasports 1) για την 3η αγωνιστική της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη και με τους Ρώσους για να διώξουν τα μαύρα σύννεφα, αλλά και να δείξουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο.
Ο Κεστούτις Κεμζούρα επίσης θέλει από την πλευρά του τη νίκη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα μονιμοποιήσει τη θέση του και θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Λιθουανός γνωρίζει τις δυσκολίες του ματς με τη Ζενίτ, η οποία είναι πρωτάρα μεν στη διοργάνωση αλλά έχει πολλούς καλούς και έμπειρους παίκτες. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ο Κεμζούρα θα πρέπει να επιλέξει 12αδα, με τον Λιθουανό προπονητή να έχει αφήσει εκτός τον Ίθαν Χαπ με τη Βαλένθια.
Η Ζενίτ
Από την άλλη, η Ζενίτ προέρχεται από δύο βαριές ήττες από Άλμπα και Μπαρτσελόνα, θέλει την πρώτη της νίκη και μάλιστα σε μια δύσκολη έδρα, ενώ ο Πλάθα δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τραυματία Ζούμπκοφ.
Ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου του με την ομάδα του λιμανιού να περιμένει περισσότερες από 6.000 φίλους.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Μίλος Κόλιενσιτς (Μαυροβούνιο) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).
- Ο Μητσοτάκης υπόσχεται… εξευρωπαϊσμό επτά χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας
- Νέος προπονητής της Εφές ο Πάμπλο Λάσο
- Ο Ίθαν Χοκ μετανιώνει για τα παιδικά χρόνια της κόρης του Μάγια – «Ήταν δύσκολα και περίπλοκα»
- Γιατί οι δότες σπέρματος αποκτούν εκατοντάδες παιδιά: Η βιομηχανία των 2 δισ. και ο ρόλος της Δανίας
- Κρήτη: Στις 16 οι συλλήψεις για τις παράνομες επιδοτήσεις μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ – Βρέθηκαν χρυσές λίρες
- Lloyd’s List: Marinakis and Angelicoussis at the Top – 17 Greeks in the Top 100 of Global Shipping



