
Πλάθα : «Απόλυτα συγκεντρωμένος στη Euroleague ο Ολυμπιακός»
Ο Ισπανός προπονητής της Ζενίτ Χουάν Πλάθα μίλησε για το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού (18/10, 21:30), αλλά τόνισε ότι η ομάδα του έρχεται στην Αθήνα για να πάρει τη νίκη
Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (18/10, 21:30), για την 3η αγωνιστική της Euroleague, αναφέρθηκε ο προπονητής της Ζενίτ, Χουάν Πλάθα.
Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν άσχημα τη σεζόν με την ήττα στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν, αλλά στη δεύτερη αγωνιστική αντιμετώπισαν τη Βαλένθια και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση.
Παράλληλα, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και οι παίκτες της είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Ευρωλίγκα.
Παρόλα αυτά, επισήμανε ότι η Ζενίτ έρχεται στην Αθήνα για να πάρει τη νίκη, αν και άπαντες γνωρίζουν ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν, χάνοντας από τη γαλλική Βιλερμπάν, αλλά το άλλαξαν αυτό, καθώς την επόμενη αγωνιστική νίκησαν τη Βαλένθια.
Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν υποχρεώσεις στο πρωτάθλημά τους, καθώς η ομάδα τους υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, οπότε είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην Euroleague.
Εμείς, θα πάμε για τη νίκη, αν και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο».
- Social media: Σήμερα οι ανακοινώσεις για την απαγόρευση της χρήσης από ανήλικους κάτω των 15 ετών
- Τι απάντησε ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ στις φήμες για τον Ολυμπιακό
- Μενίδι: Θανατηφόρα παράσυρση γυναίκας από νταλίκα
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)



