
Αποκάλυψη: Οι δύο δρόμοι για τον πάγκο του Άρη
Η αισιοδοξία που έχει επανέλθει στις τάξεις του Άρη, το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, η απόφαση που θα κληθούν να πάρουν στο «κίτρινο» στρατόπεδο και το παράδειγμα της ΑΕΚ
Ένα παιχνίδι ήταν αρκετό. Δεν χρειάστηκε κάτι παραπάνω. Τα 90 λεπτά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν κάτι παραπάνω από αρκετά ώστε να επαναφέρουν την αισιοδοξία στις τάξεις του Άρη και του κόσμου του.
Μια αισιοδοξία που η αλήθεια είναι πως είχε χαθεί στους Θεσσαλονικείς μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα κέρδισε μόλις 1 βαθμό με ΟΦΗ (εντός) και Βόλο (εκτός). Πόσο μάλλον όταν σε όλο αυτό ήρθε να προστεθεί η παραίτηση-αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη.
- Αφθώδης πυρετός: 5 μήνες θα χρειαστούν για να “σκαναριστεί” η Λέσβος – «Οι κτηνοτρόφοι κουράστηκαν να διαμαρτύρονται»
- Η μάχη για την επόμενη μέρα στη ΝΔ ξεκίνησε με κρότο
- Συνταγή: Τάρτα σαγκουίνι
- ΠΑΣΟΚ: Σύγκρουση με την κυβέρνηση για τα κόκκινα δάνεια – Ποιες προτάσεις θα καταθέσει ο Ανδρουλάκης
- Πρεμιέρα για τις εξετάσεις στα λύκεια – Πότε ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις
- Βραδινό, ύπνος, πρωινό: Μια περίεργη σχέση




