
Γκριζμάν: «Αστόχησα στο πέναλτι επειδή η γυναίκα μου δεν έβλεπε το ματς»
Μία απίστευτη δικαιολογία για το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Αλβανία, στη νίκη της Γαλλίας με 4-1, βρήκε ο Αντουάν Γκριζμάν.
Η Γαλλία επικράτησε με 4-1 της Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2020 για τον 8ο όμιλο των προκριματικών.
Ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης αστόχησε σε πέναλτι, με το σκορ στο 2-0, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην εθνική.
Μετά το τέλος του αγώνα ρωτήθηκε γι’αυτό, κάνοντας μία απίστευτη δήλωση ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν ήταν ειρωνικός ή αυτό είναι κάποιο γούρι.
Αναλυτικά η δήλωση του: «Αστόχησα στο πέναλτι επειδή η γυναίκα μου δεν είδε το παιχνίδι. Είναι αλήθεια πως βρισκόμουν σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορώ συνέχεια να σκοράρω. Πρέπει να δουλέψω για να το βελτιώσω».
- Η ποικιλία στην άκσηση «χαρίζει» χρόνια ζωής
- Νέα επίθεση Τραμπ στο ΝΑΤΟ – Προς νέο γύρο συνομιλιών οδεύουν ΗΠΑ και Ιράν
- Συνταγή: Φρουτάλια
- Βροχές και αφρικανική σκόνη σήμερα
- Οι τροφές που τα βάζουν με το φούσκωμα
- Δύο οι διορισμοί του Μακάριου Λαζαρίδη στο Δημόσιο ως απόφοιτος Πανεπιστημίου, με πτυχίο από κολλέγιο «μαϊμού»


