Τι «διαφήμισε» στον Ρος ο Μητσοτάκης
Συνήθως οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων διαφημίζουν στο εξωτερικό τα προϊόντα που παράγουν οι χώρες τους
Συνήθως οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων διαφημίζουν στο εξωτερικό τα προϊόντα που παράγουν οι χώρες τους.
Η Μέρκελ, για παράδειγμα, πολύ συχνά διαφημίζει άρματα μάχης, πολεμικά αεροσκάφη και προϊόντα τεχνολογίας. Ο Μακρόν τα πολεμικά αεροσκάφη και τις φρεγάτες. Ο Τραμπ τα πάντα, από πυρηνικούς αντιδραστήρες έως… δορυφόρους.
Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», τι μπορεί να διαφημίσει; Μέλι και ελαιόλαδο. Δύο αγροτικά προϊόντα που διαφήμισε επαρκώς στον αμερικανό υπουργό Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος, με τον οποίο συναντήθηκε στο Μαξίμου και του ζήτησε να εξαιρέσει το ελληνικό λάδι και το μέλι από τους δασμούς.
Μάλιστα, για να πείσει τον κ. Ρος για την άριστη ποιότητα του ελληνικού λαδιού, του είπε: «Μπορείς, τώρα που είσαι στην Ελλάδα, να το δοκιμάσεις, να το γευτείς και να διαπιστώσεις την άριστη ποιότητά του».
Ο Αμερικανός τον κοίταξε με απορία και χαμογέλασε. Κρίμα που δεν βρισκόταν στο Μαξίμου κανένα μπουκαλάκι με ελαιόλαδο. Θα το πρόσφεραν στον κ. Ρος αντί για καφέ και κουλουράκια.
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


