Η Κράσνονταρ θα πάρει 100 εισιτήρια για το ματς με Ολυμπιακό
Οι Ρώσοι γνωστοποίησαν ότι θα πάρουν 100 εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στις 21 Αυγούστου στο Γ. Καραϊσκάκης
Ολυμπιακός και Κράσνονταρ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο των play offs του Champions League για μια θέση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Γ. Καραϊσκάκης.
Στο παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο η ρωσική ομάδα θα έχει και την στήριξη λιγοστών φιλάθλων της, αφού η Κράσνονταρ ενημέρωσε πως θα πάρει 100 εισιτήρια για την πρώτη, εκτός έδρας αναμέτρηση της με τον Ολυμπιακό.
Βέβαια πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο επιστροφής κάποιων εισιτηρίων από τους Ρώσους, γεγονός που έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν.
- Κούβα: Η κυβέρνηση Τραμπ απαιτεί να αποχωρήσει από την εξουσία ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές



