Χυμός ντομάτας με καρπούζι, τσίλι και βασιλικό
Ξεκινάμε τη μέρα, και τη βδομάδα μας, νόστιμα και δροσερά!
Spotlight
-
Μελέτη καταπέλτης για τα Τέμπη μιλά για αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος - Η αναφορά στις εύφλεκτες ουσίες
-
Γενς Στόλτενμπεργκ: «Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο»
-
Το παρών του Αλέξη Τσίπρα
-
Έζησα στην Αθήνα της δεκαετίας του 1980 για έναν χρόνο - αυτό μου έμαθε ότι μπορείς να ανήκεις οπουδήποτε
Προετοιμασία 10΄
Υλικά (για 2 χυμούς)
400 γρ. παγωμένο καρπούζι καθαρισμένο από φλούδα και κουκούτσια
200 γρ. ντομάτες
10 φύλλα βασιλικού
1/2 πιπερίτσα τσίλι χωρίς σπόρους
Χυμός από 1/2 λάιμ
1/2 φλιτζάνι πάγο
Πλένουμε πολύ καλά τις ντομάτες. Για να τις ξεφλουδίσουμε, τις ζεματίζουμε σε νερό που βράζει για 20 δευτερόλεπτα και αμέσως τις σουρώνουμε και τις ρίχνουμε σε παγωμένο νερό. Ετσι ξεφλουδίζονται εύκολα και γρήγορα. Τις κόβουμε σε ακανόνιστα κομμάτια και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε. Τον σερβίρουμε παγωμένο.
Πηγή: Γευσιγνώστης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις