Προπονήτρια στην Εθνική Νεανίδων η Φιλιώ Μανωλιουδάκη
Θέση στο προπονητικό τιμ της εθνική ομάδα των νεανίδων αναλαμβάνει η Φιλιώ Μανωλιουδάκη, αλλάζοντας πόστο αλλά μένοντας στο πόλο.
Τον περασμένο Μάιο η αρχηγός του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, δήλωνε πως δεν ξέρει αν θα μείνει στο πόλο καθώς δεν ήξερε τι της επιφυλάσσει το μέλλον.
Τελικά δύο μήνες μετά από εκείνες της δηλώσεις η Μανωλιουδάκη «μπαίνει» στο προπονητικό τιμ της εθνικής νεανίδων, μένοντας στο χώρο που αγαπά «υπηρετώντας» τον και από ένα άλλο πόστο πλέον.
Οι υποχρεώσεις της, μάλιστα, ξεκινούν άμεσα, καθώς υπάρχει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Βόλο 1-8 Αυγούστου.
- Πάτρα: Έφοδος του Ελληνικού FBI στις φυλακές Αγίου Στεφάνου
- Αγία Παρασκευή: Αυτοκτόνησε στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
- Ο Σρέντερ απάντησε στα σενάρια για Παναθηναϊκό: «Ποτέ μη λες ποτέ… αλλά ποτέ»
- Σταύρος Φλώρος: Η επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στο κέντρο αποκατάστασης του παίκτη που ακρωτηριάστηκε
- Θεσσαλονίκη: Σκαρφάλωσε σε πολυκατοικία και διέρρηξε το σπίτι της γιαγιάς του – Άρπαξε 500 ευρώ
- Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στο in.gr για το κυκλοφοριακό στην πόλη



