«Αν δεν προκριθεί, φεύγει ο Βρμπα»
Τη θέση του στον πάγκο της Βικτόρια Πλζεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Τσεχία, «παίζει» στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής,Πάβελ Βρμπα.
Ο αυριανός αγώνας (30/7, 21:30) μεταξύ Ολυμπιακού και Βικτόριας Πλζεν φέρεται να είναι εξαιρετικά κρίσιμος για τον προπονητή της ομάδας της Τσεχίας, Πάβελ Βρμπα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα αν αποκλειστεί, θα χάσει και τη δουλειά του.
Αυτό συμβαίνει καθώς οι διοικούντες της ομάδας έχουν βλέψεις για συμμετοχή της ομάδας στο Champions League και ενδεχόμενος αποκλεισμός, και ιδιαίτερα από τόσο νωρίς, θα τους στοιχίσει.
«Η Πλζεν δεν είναι φαβορί για να περάσει στην επόμενη φάση, ειδικά μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένας πιθανός αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό θα περάσει ανώδυνα για την ομάδα.
Η διοίκηση έχει ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και θέλει να δει την ομάδα ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα το ενδεχόμενο να μην τα καταφέρει η Βικτόρια απέναντι στον Ολυμπιακό μπορεί να επιφέρει εξελίξεις στο θέμα του προπονητή»
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν: Ανάγκη να διατηρηθεί η εκεχειρία
- Η Μπιγιόνσε βοήθησε την Αν Χάθαγουεϊ να βρει το «swag» της
- Πληρώνοντας για το τίποτα: Οι «αναλογικές» διακοπές και η γοητεία της απόλυτης αποσύνδεσης
- Ο Πύργος του Πειραιά φωτίστηκε στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas
- Έκαναν… «Βιετνάμ» ένα γλέντι στην Εύβοια – Όταν βγήκαν λεκάνες και νιπτήρες για σπάσιμο
- Προκλητική δήλωση CEO της Perplexity: Η ΑΙ θα σας πάρει τις δουλειές, αλλά αξίζει τον κόπο



