
Στη NOVA μέχρι το 2023 οι μεταδόσεις των αγώνων της Euroleague
Η Nova κατάφερε να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Euroleague μέχρι το 2023, αφού οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους
Στη NOVA θα συνεχίσει να προβάλλεται η αγωνιστική δράση της Euroleague. Το συνδρομητικό κανάλι κατάφερε να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για μια ακόμη τριετία, με το νέο συμβόλαιο πλέον να εκπνέει το 2023.
Μέχρι πρότινος, ωστόσο, τα πάντα παρέμεναν στον αέρα καθώς η συνεργασία της NOVA με τη Euroleague ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2020, με την Cosmote TV παράλληλα να κάνει γερό μπάσιμο και να εισέρχεται δυναμικά στη διεκδίκηση.
Ο πρώτος και τελευταίος λόγος πάντως εξακολουθούσε να παραμένει στη NOVA, η οποία έπειτα από σχετικές διαβουλεύσεις των στελεχών της αποφάσισε να κινηθεί και επίσημα για τη διατήρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της διοργάνωσης.
Μάλιστα, η προσφορά της κρίθηκε ως η καλύτερη που υπήρχε στο τραπέζι, με αποτέλεσμα να κερδίσει τη μάχη και να κρατήσει ακόμη ένα γερό χαρτί στο χέρι της. Υπενθυμίζεται πως στο πακέτο περιλαμβάνεται και το EuroCup, στο οποίο θα συμμετέχει φέτος ο Προμηθέας.
- Floyd Mayweather vs Iron Mike Zambidis στην Αθήνα – Eνας αγώνας που γράφει ιστορία
- Ελλάδα – Αυστραλία 6-17: Ηττήθηκε και τώρα «τελικός» με Ιαπωνία
- Η Stoiximan εγκαινιάζει τα νέα της γραφεία στη Θεσσαλονίκη με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
- Δουδωνής για Marfin: Χρέος όλων μας στη μνήμη τους είναι ποτέ να μη ξανασυμβεί κάτι τέτοιο
- Ο Πλεύρης μοιράζει «ποινές»: Ζητά άρση αδειών παραμονής μεταναστών για περιστατικά σε Σύμη και Κηφισιά
- «Με Κάρικ τη νέα σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

