Europa League : Ο διαιτητής του αγώνα Αρης – ΑΕ Λεμεσού
Η UEFA όρισε τον Άγγλο διαιτητή, Στιουάρτ Άτγουελ, ο οποίος στην καριέρα του έχει σφυρίξει περισσότερα από 90 παιχνίδια στην Premier League
Τον διαιτητή που θα διευθύνει την αναμέτρηση του Αρη με την ΑΕΛ Λεμεσού την ερχόμενη Πέμπτη (25/7) στο «Κ. Βικελίδης» για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League ανακοίνωσε η UEFA.
Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί ο Άγγλος διαιτητής, Στιουάρτ Άτγουελ, ο οποίος θα έχει βοηθούς του τον Χάρι Λέναρτ και τον Ντάνιερ Ρόμπαθαν. Τέταρτος ορίστηκε ο Άντριου Μάντλεϊ.
Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο διαιτητή, καθώς στην καριέρα του σφυρίξει 93 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Premier League και περισσότερα από 100 στην Championship.
Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του ομάδα του Σάββα Παντελίδη, η οποία θα προσπαθήσει με τη βοήθεια των φιλάθλων της να πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.
- Συνέδριο ΠΑΣΟΚ: Ο Φαραντούρης θα συμμετάσχει στα τραπέζια διαλόγου
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλεφόλια
- Γιώργος Μπένος: Πώς αντέδρασε ο πατέρας του στις βίαιες σκηνές του «Maestro»
- Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και ανήλικοι για την απαγόρευση αλκοόλ και καπνού – Αναλυτικά όλα τα νέα μέτρα
- Μυτιλήνη: «Φυγάδευσαν» τον Κέλλα – Σε δίωρη «πολιορκία» από οργισμένους κτηνοτρόφους
- Η «εντολή» του Μέντι για Λάρισα




