Πρώτες εικόνες του Γιαβούζ ανοιχτά της Κύπρου
Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, παρά τις εξαγγελίες ΕΕ και ΗΠΑ για σοβαρές κυρώσεις.
Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι παράνομες γεωτρήσεις της Τουρκίας εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, παρά τις εξαγγελίες ΕΕ και ΗΠΑ για σοβαρές κυρώσεις.
Για πρώτη φορά σήμερα λήφθηκαν εικόνες από το γεωτρύπανο Γιαβούζ στα ανοιχτά της Κύπρου τις οποίες μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ΙΗΑ.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, το πλοίο φαίνεται από μακριά να διεξάγει τις παράνομες εργασίες του ανοιχτά της Καρπασίας, κοντά στο Ριζοκάρπασο, περίπου 8 ναυτικά μίλια από την παραλία “Χρυσή Ακτή”.
- Η βιομηχανία του «σκοτεινού τουρισμού»: Γιατί οι νέοι επισκέπτονται τόπους καταστροφής;
- Σχέσεις: Από πότε το dating έχει γίνει τόσο πολύ δύσκολο;
- Από τους δασμούς μέχρι τα Labubu, το 2025 ήταν μία… ιδιαίτερη χρονιά για τη παγκόσμια οικονομία
- Miriam Rodríguez: Η μητέρα που κυνήγησε τους δολοφόνους της κόρης της – Και το πλήρωσε με τη ζωή τη
- Ο Tyler, the Creator έχει ενθουσιαστεί με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο – «Μια βουτιά με τα μούτρα σε κάτι καινούργιο»
- Dry January: Αν σκέφτεσαι να κόψεις μαχαίρι το αλκόολ τον πρώτο μήνα του 2026, ξανασκέψου το



