ΠΑΟΚ : Βαρύ πένθος για τον Ζίβκοβιτς
Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε τον πατέρα του
Χωρίς τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς ολοκληρώθηκε σήμερα (16/7) η προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, καθώς ο Σέρβος τερματοφύλακας δεν πήρε μέρος για να μπορέσει να βρεθεί στην κηδεία του πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή.
Συγκεκριμένα, ο 30χρονος πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης ζήτησε να αποχωρήσει από την προετοιμασία για λίγες ημέρες με σκοπό να ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα και να μπορέσει να συμπαρασταθεί στα αγαπημένα του πρόσωπα.
Φυσικά από τον σύλλογο του «δικεφάλου του βορρά» δεν μπορούσαν να του το αρνηθούν και έτσι του έδωσαν την άδεια για να φύγει. Έτσι μετά την κηδεία ο Ζίβκοβιτς θα μπει και πάλι στο αεροπλάνο επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
- Επίδειξη ισχύως στην Κίνα: Βομβαρδιστικά των ΗΠΑ ικανά να φέρουν πυρηνικά όπλα πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας
- Φρίκη στη Μιανμάρ: 31 νεκροί σε βομβαρδισμό της χούντας εναντίον νοσοκομείου
- Hair trends: Τα 5 must χτενίσματα του χειμώνα
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν