Έρχονται νέες εκκαθαρίσεις στον ΠΑΟΚ
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να «κοπούν» κι άλλοι παίκτες από το ρόστερ του Δικέφαλου, για να κρατήσει ο Φερέιρα αυτούς με τους οποίους θα δουλέψει
Τις επόμενες τρεις μέρες (αρχής γενομένης από σήμερα 15/7) ο ΠΑΟΚ θα προπονείται στη Θεσσαλονίκη, καθώς την Πέμπτη (18/7) θα μεταβεί ξανά στην Ολλανδία (στο Χορστ αυτήν τη φορά) για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του (έως τις 28/7).
Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να κόψει κάποιους ακόμη παίκτες από αυτούς που ξεκίνησαν την προετοιμασία, καθώς έχει τονίσει ότι θέλει να δουλεύει με 20-21 ποδοσφαιριστές (συν 3 μικρούς) και τους τρεις τερματοφύλακες.
Ήδη έχει «κόψει» τους Μελιόπουλο, Δεληγιαννίδη, Παπαδόπουλο και Μαρκόφσκι, αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλοι…
Στην προετοιμασία θα ενταχθεί πλέον και ο νεαρός Μιχαηλίδης, ο οποίος μαζί με Τσιγγάρα και Γαϊτανίδη παίρνουν προαγωγή από την περσινή Κ19 του ΠΑΟΚ στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.
Μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Φερέιρα στους παίκτες του, το απόγευμα η ομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις, οι οποίες θα γίνονται στο αθλητικό κέντρο του Δικέφαλου στη Νέα Μεσημβρία.
- Νέα Αριστερά: Μοίρασαν δισεκατομμύρια σε κολλητούς και εμπόρους όπλων – Ο λογαριασμός στους εργαζόμενους
- Δεύτερο γκολ για την Μπάγερ, σκόρερ πάλι ο Σικ (0-2, vids)
- Ο Σικ άνοιξε το σκορ για την Λεβερκούζεν (0-1, vid)
- Ρόμπερτ Πάτινσον: Ψυχοθεραπευτής τον ρώτησε «αν παίρνει ναρκωτικά, γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγε»
- Ουκρανία-Ρωσία: Τα «κλειδιά» για να πατηθεί το κουμπί ενός μηχανισμού επιτήρησης κατάπαυσης πυρός
- Νέα ευκαιρία του Ολυμπιακού με σουτ του Ζέλσον (vid)

