Στην Κύπρο στις 29 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη.
Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κύπρο στις 29 Ιουλίου, συζητήθηκαν σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.
Στη συζήτηση επιβεβαιώθηκε η απόλυτη ευθυγράμμιση της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης στους κοινούς στόχους των δύο χωρών.
Επίσης, στη διάρκεια της συνομιλίας οριστικοποιήθηκε ότι το πρώτο επίσημο ταξίδι του πρωθυπουργού στο εξωτερικό θα γίνει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 29 Ιουλίου.
- Χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο στα φιλικά του Μαρτίου η Πορτογαλία
- Η Κούβα απορρίπτει αλλαγή του Σοσιαλισμού ή απομάκρυνση του προέδρου Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ
- Επιχείρηση της Τροχαίας στον Λυκαβυττό – Πρόστιμο 2.000 σε οδηγό που έκανε drift
- Και τώρα Κολομβία; Ποινικές έρευνες στις ΗΠΑ για τον πρόεδρο της χώρας
- Επιστολή Ανδρουλάκη στους προέδρους ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Αριστεράς για θεματικό τραπέζι διαλόγου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
- Εντοπίστηκε αρχέγονο άστρο που αποκαλύπτει τα μυστικά του πρώιμου σύμπαντος (βίντεο)

