Η Μέι τα δίνει… όλα και χορεύει στους ρυθμούς του «Dancing Queen»
Η Μέι ανέδειξε για άλλη μια φορά τις... ιδιαίτερες φιγούρες της, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Henley στη Βρετανία
Δύσκολες μέρες περνά η Τερέζα Μέι μετά το αδιέξοδο για το Brexit και την απόσυρσή της από την ηγεσία των Συντηρητικών. Προσπαθώντας να… ξεφύγει το «έριξε» ξανά στον χορό, μολονότι η ίδια δεν έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές για τις φιγούρες της.
Υπό τους ρυθμούς των αγαπημένων της ABBA – όπως άλλωστε έχει παραδεχθεί και η ίδια – και του τραγουδιού «Dancing Queen», η Μέι ανέδειξε για άλλη μια φορά τις… ιδιαίτερες φιγούρες της, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Henley στη Βρετανία.
Εχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Φίλιπ, χόρεψε αρχικά το «Dancing Queen» και στη συνέχεια το «Mamma Mia» και το «Take A Chance».
Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Οκτώβριο η πρώην ηγέτης των Συντηρητικών είχε εμφανιστεί στο συνέδριο του Συντηρητικού Κόμματος στο Μπέρμιγχαμ με ABBA (ξανά).
- ΠΑΣΟΚ: Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ επιβεβαίωσε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – «Δρούσε μια εγκληματική οργάνωση»
- Δράμα: Νεκρός εναερίτης – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ ήταν πάνω σε κολόνα
- Το NBA στην Ευρώπη: Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα
- Τσουκαλάς: Ψευδές αφήγημα της ΝΔ ότι έδωσε πολλά χρήματα στους αγρότες – Ο κόσμος ξέρει και η προπαγάνδα σπάει
- Συνεργασία Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
- Κρήτη: Στο 200% η πληρότητα στη Μονάδα Χημειοθεραπείας του ΠΑΓΝΗ
