Στην αφετηρία και η Κ19 της ΑΕΚ
Πρώτη προπόνηση για την Κ19 της ΑΕΚ τη Δευτέρα το απόγευμα (15/7) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων
Η πρώτη ομάδα βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και αύριο 15/7 πιάνει δουλειά και η Κ19 της ΑΕΚ.
Η ομάδα Κ19 θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση αύριο Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 18.30 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων υπό την καθοδήγηση των προπονητών Γιώργου Αλεξόπουλου και Ηλία Καλοπήτα.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στα Σπάτα μέχρι το τέλος του μήνα και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι στο διάστημα 1-13 Αυγούστου. Η Κ19 αρχίζει τους αγώνες για το πρωτάθλημα Κ19 της Super League στις 24 Αυγούστου με αντίπαλο την Ξάνθη εντός έδρας.
Την άλλη Δευτέρα 22 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας Κ17 ενώ από τις αρχές Αυγούστου θα ξεκινήσουν σταδιακά οι προπονήσεις και για τις άλλες ομάδες της Ακαδημίας της ΑΕΚ.
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100



