Νέα βασίλισσα του Wimbledon η Χάλεπ, ισοπέδωσε τη Σερένα
Η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ με μια φανταστική εμφάνιση νίκησε 2-0 σετ (6-2, 6-2) τη Σερένα Γουίλιαμς και κατέκτησε το Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα της
Την κατάκτηση του Wimbledon για πρώτη φορά στην καριέρα της πανηγύρισε η Σιμόνα Χάλεπ, με την Ρουμάνα τενίστρια να πραγματοποιεί μια φανταστική εμφάνιση στον μεγάλο τελικό και να κερδίζει για… πλάκα με 2-0 σετ (6-2, 6-2) την Σερένα Γουίλιαμς.
Η 27χρονη έκανε ένα μαγικό παιχνίδι και χρειάστηκε μόλις 56 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση της Αμερικανίδας και να γίνει η νέα Βασίλισσα του Γουίμπλεντον. Χαρακτηριστικό στοιχείο της επιβλητικής της παρουσίας είναι ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα με 13 winners και μόλις 3 αβίαστα λάθη, ενώ ότι δεν δέχθηκε ούτε ένα μπρέικ.
Αντίθετα, έσπασε τρεις φορές το σερβίς της Γουίλιαμς και έφτασε με άνεση στην κατάκτηση του Wimbledon. Αυτός είναι ο δεύτερος Γκραντ Σλαμ τίτλος για τη Σιμόνα Χάλεπ, η οποία το 2018 είχε κατακτήσει το Ρολάν Γκαρός.
Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος της μέσα στο 2019, ενώ προηγουμένως χάσει σε δύο τελικούς στη Ντόχα και στη Μαδρίτη. Συνολικά στην καριέρα της έχει 19 τίτλους, ενώ έχει συμμετάσχει 36 τελικούς.
Μια σπουδαία εμφάνιση από την Σιμόνα Χάλεπ, που δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα την Σερένα κάνει το παιχνίδι της. Δεν της επέτρεψε να επιτεθεί, είχε σταθερότητα στα χτυπήματά της, έπαιξε με ποιότητα και κατάφερε να πάρει τη νίκη.
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]


