Ομελέτα με λαχανικά στον φούρνο
Εξαιρετική επιλογή για το πρωινό σας
Spotlight
-
Το μεγαλύτερο πέτρινο γεφύρι που χτίστηκε στην Ελλάδα - Ο μύθος πίσω από την κατασκευή του
-
Η ανατριχιαστική θεωρία για το τι συνέβη πραγματικά στον μικρό Εμίλ που εξαφανίστηκε στη γαλλική ύπαιθρο
-
Χάρις Αλεξίου: Στο billboard της Times Square
-
7 αξιοθέατα που έχουν διαδραματιστεί οι περισσότερες αυτοκτονίες
Υλικά για 4 μερίδες
6 αυγά
300 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
300 γρ. μανιτάρια
2 πράσα (το λευκό μέρος) σε λεπτές ροδέλες
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
100γρ. καλαμπόκι
½ φλιτζάνι γάλα
4,5 κ. σούπας λάδι
2 κ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς και ρίξτε σε ένα τηγάνι το λάδι. Σοτάρετε τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 5-6 λεπτά. Πάρτε ένα μπολ και χτυπήστε τα αυγά, τη φέτα και το γάλα. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τον βασιλικό. Αδειάστε το μείγμα σας, σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσετε. Ρίξτε πάνω στο μείγμα τα λαχανικά που σοτάρατε. Ψήστε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να δείτε την ομελέτα σας να ροδίζει.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις