Ομελέτα φούρνου με λαχανικά
Χορταστική ομελέτα φούρνου με πλούσια γεύση
Spotlight
-
Μαζικές διαμαρτυρίες προκαλεί στο Περού νόμος που χαρακτηρίζει τους τρανς «ψυχικά άρρωστους»
-
Πέθανε η ισραηλινή ακτιβίστρια για την ειρήνη και φεμινίστρια Γιαέλ Νταγιάν
-
Γιατί το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία δεν συμφέρει ούτε τη Ρωσία ούτε την Κίνα
-
Πώς σχηματίστηκε η πιο ακροδεξιά κυβέρνηση στην ιστορία της Ολλανδίας
Υλικά για 4 μερίδες
6 αυγά
300 γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένη
300 γρ. μανιτάρια
2 πράσα (το λευκό μέρος) σε λεπτές ροδέλες
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
100γρ. καλαμπόκι
½ φλιτζάνι γάλα
4,5 κ. σούπας λάδι
2 κ. σούπας βασιλικό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 180 βαθμούς και ρίξτε σε ένα τηγάνι το λάδι. Σοτάρετε τα πράσα, τα μανιτάρια, τις πιπεριές και το καλαμπόκι για 5-6 λεπτά. Πάρτε ένα μπολ και χτυπήστε τα αυγά, τη φέτα και το γάλα. Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τον βασιλικό. Αδειάστε το μείγμα σας, σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσετε. Ρίξτε πάνω στο μείγμα τα λαχανικά που σοτάρατε. Ψήστε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να δείτε την ομελέτα σας να ροδίζει.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις