Γραμμένος : «Πρέπει να σταματήσει η απαγόρευση μετακινήσεων»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους στην κλήρωση της Supr League 1 και πρότεινε άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος αναφέρθηκε στην απαγόρευση μετακίνησης οπαδών και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο συναρπαστικό από αυτά των περασμένων περιόδων.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε τα εξής:
«Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Μία κλήρωση που σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας περιόδου. Θα είναι μία αγωνιστική περίοδος με ένα πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό, μακριά από φαινόμενα απαξίωσής του.
Πρέπει να σταματήσει η απαγόρευση των μετακινήσεων για να δούμε όλο τον κόσμο στο γήπεδο. Πραγματικά πιστεύω ότι θα είναι συναρπαστικότερο από τα πρωταθλήματα προηγούμενων περιόδων. Λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν και το νέο σύστημα διεξαγωγής του. Σας εύχομαι καλή χρονιά και να πάμε το ποδόσφαιρο ένα βήμα πιο μπροστά».
- Πιερία: «Το είχε πάρει πολύ βαριά» – Ο πατέρας του κτηνοτρόφου που αυτοκτόνησε μετά τη σφαγή του κοπαδιού του
- Κυνηγώντας τα πλοία – φαντάσματα: Οι ΗΠΑ βάζουν στο μάτι τον «σκοτεινό στόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/1): Πού θα δείτε Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για τη Super League
- Αυστραλία: Κατάσταση καταστροφής στην πολιτεία Βικτόρια λόγω πυρκαγιών
- Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα
- Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις του ΟΜΕΔ για διανομείς και ταχυμεταφορείς


