Ολυμπιακός : Ο αναποφάσιστος κύριος Τίμα
Ο Γιάνις Τίμα, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Χίμκι, μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα για το μέλλον του, αναφέροντας πως δεν ξέρει ακόμα που θα παίζει
Ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Χίμκι και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, μίλησε στην ιστοσελίδα «ria.ru» για τις προθέσεις του όσον αφορά την παραμονή του στην Ρωσική ομάδα.
Ο Λετονός φόργουορντ ανέφερε πως ακόμα δεν γνωρίζει αν θα αγωνίζεται στην ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις και την επόμενη χρονιά, αφού αυτό είναι κάτι που θα δει μαζί με τον ατζέντη του και θα ξεκινήσει να το σκέφτεται από το τέλος της σεζόν.
Τέλος, όσον αφορά τις αγωνιστικές επιτυχίες της Χίμκι τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό ότι το σύνολο του Κουρτινάιτις κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη Euroleague.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάνις Τίμα:
«Δεν σκέφτομαι ακόμη για το αν θα παίζω με τη Χίμκι και την επόμενη σεζόν στην Ευρωλίγκα, καθώς αυτό θα το αποφασίσω στο τέλος της σεζόν. Από την άλλη, αυτό το θέμα αφορά και τον μάνατζέρ μου. Το βασικό για φέτος είναι πως πετύχαμε τον μεγάλο μας στόχο, που είναι η συμμετοχή της Χίμκι στην Ευρωλίγκα. Αυτό, ήταν το πιο σημαντικό για εμάς»
- «Ορκίστηκα να μην ξαναπιάσω όπλο, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνω», απαντά ο Κολομβιανός πρόεδρος στις απειλές του Τραμπ
- Σφοδρές χιονοπτώσεις και προβλήματα στις μετακινήσεις σε Γαλλία, Ολλανδία και Βρετανία
- Ουκρανία: Η διπλωματική «σκακιέρα» του Παρισιού και ο μετασχηματισμός του Κιέβου υπό τη σκιά του πολέμου
- FIR Αθηνών: Η παράλυση της κίνησης στα αεροδρόμια και η «παγωμένη» σύμβαση που ενδεχομένως θα απέτρεπε το χάος
- Κακοκαιρία: Αφρικανική σκόνη και λασποβροχές φέρνουν οι θυελλώδεις νοτιάδες
- Το «παλάτι» των 30 εκατομμυρίων ευρώ στο οποίο θα ζήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αποσυρθεί


