Άρης : Βελτιώσεις και για τα τμήματα υποδομής
Στις προθέσεις της ΠΑΕ Άρης είναι να μπουν σε τάξη οργανωτικά θέμα των τριών «μικρών» ομάδων που διαχειρίζονται
Πολλές αλλαγές και βελτιώσεις θέλει να κάνει από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στη λειτουργία της η ΠΑΕ Άρης, που ξεκινούν από το γήπεδό της και επεκτείνονται σε αγωνιστικά θέματα.
Μεταξύ των υποθέσεων που απασχολούν τους ανθρώπους της είναι και το πώς θα «τρέξουν» τα τμήματα υποδομής της. Υπό την εποπτεία της ΠΑΕ είναι οι ομάδες Κ15, Κ17 και Κ19 (η Κ14 και οι μικρότερες ανήκουν στον Ερασιτέχνη), οι οποίες σημείωσαν αρκετά καλή πορεία πέρσι, η πρώτη μάλιστα φτάνοντας ως τον τελικό του αντίστοιχου ηλικιακά πρωταθλήματος.
Το βάρος θα δοθεί στην οργάνωση των «μικρών» τμημάτων, προκειμένου να λυθούν κάποια λειτουργικά κυρίως ζητήματα. Απώτερος στόχος είναι, φυσικά, ο Άρης να βγάλει ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές, ορισμένοι εκ των οποίων θα μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα αλλά και σε άλλους συλλόγους.
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες
- ΟΗΕ: Έξι κυανόκρανοι νεκροί σε επίθεση στο Σουδάν
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Δωρεάν διέλευση από τα διόδια – Ποιοι έχουν αυτό το δικαίωμα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]

