Εκλογές 2019: Τα 10 χειρότερα σποτάκια με διαφορά
Ράπερς, σκυλάκια, ηθοποιοί… όλοι «ξεχύθηκαν» στον αγώνα των Εκλογών 2019 προσπαθώντας να βοηθήσουν το κόμμα ή το συνδυασμό που υποστηρίζουν.
Ράπερς, σκυλάκια, ηθοποιοί… όλοι «ξεχύθηκαν» στον αγώνα των Εκλογών 2019 προσπαθώντας να βοηθήσουν το κόμμα ή το συνδυασμό που υποστηρίζουν.
Με τα social media να κάνουν τον προεκλογικό αγώνα τους πιο εύκολο, τα σποτάκια για τις Εκλογές 2019 δεν έχουν φέτος προηγούμενο, καθώς ακόμη και μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι αποφάσισαν να φτιάξουν ένα που να διαφημίζουν τον αγώνα τους.
Ωστόσο δεν το έκαναν όλοι με ιδιαίτερη επιτυχία.
Άλλοτε χορεύοντας στους ρυθμούς του Νο.1 χιτ, του «Mama» και άλλοτε κάνοντας Kiki Challenge χωρίς επιτυχία, οι δημοτικοί σύμβουλοι έκαναν μεν πολλούς να γελάσουν, ωστόσο δεν θα λέγαμε πως πέτυχαν απολύτως τον σκοπό τους, δεν κατάφεραν δηλαδή να πείσουν.
Το Luben μάζεψε τα χειρότερα προεκλογικά σποτ για τις Εκλογές 2019, ενώ την πρώτη θέση πήρε με διαφορά ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος στο βίντεο φαίνεται να λούζει με σκουπίδια έναν αυθάδη οδηγό.
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)
- Ερέβους επίκληση: για τη νέα ποιητική συλλογή του Διονυσίου Καλιντέρη




